modellenjacht logo
je eerste stap naar een professionele modellen carriere
Over ons button
Blond model tijdens een erotische shoot
over ons titel
Modellenjacht is fris, jong en vernieuwend, mét een flinke dosis aan ervaring in de fotografie, erotiek en verschillende media.

Ons team heeft de afgelopen 25 jaar aan alle kanten van de erotische industrie gewerkt dus we hebben een geweldig netwerk van betrouwbare opdrachtgevers om ons heen verzameld. Dit netwerk beperkt zich beslist niet tot Nederland alleen: we werken met uitgeverijen en fotografen over de hele wereld! In het begin van je carrière bij ons zul je vooral werken met onze eigen fotograaf en visagiste, voor een goede en vertrouwde start in de modellenwereld.

Ons team bestaat uit:

Valerie
Met een staat van dienst van bijna 25 jaar in verschillende bedrijven in de online en offline erotiek is Valerie beslist een expert te noemen. Valerie weet wat mooi is én wat verkoopt. Ze houdt daarbij de belangen van modellen goed in de gaten en heeft met die gedachte Modellenjacht opgericht.

Jolanda
Jolanda werkt al zo'n 15 jaar voor diverse Nederlandse bladen en heeft zelf een ruime ervaring met promotiewerk in binnen- en buitenland. Op haar visagie-diploma staan alleen maar tienen, maar ook door haar vrolijke karakter weet Jolanda absoluut het beste uit mensen naar boven te halen!

Yossip
Met onze fotograaf Yossip hebben we (nu al 10 jaar geleden!) een ware kunstenaar in huis gehaald. Hij ziet meer en kijkt verder en dat maakt hem een topper op het gebied van artistic nude, maar eigenlijk kan hij alles schieten, ook video.

Als je met ons werkt bepaal je zelf hoe ver je gaat. Het is mogelijk om alleen te poseren voor lingerie en nude art-fotografie, maar als je graag (webcam)model wilt worden in de adult business helpen we je daar ook graag bij. Wat je ook doet, we streven altijd naar kwaliteit en hechten veel waarde aan een plezierige samenwerking.
wil jij model worden
  Je wilt model worden... waar moet je dan beginnen? Heb je wel talent voor een modellencarrière en ben je mooi genoeg?   Modellenjacht is fris, jong en vernieuwend, mét een flinke dosis aan ervaring in de fotografie, erotiek en verschillende media.   Heb je nog vragen over Modellenjacht? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.  
       
  Voorbeeld foto erotische fotografie   fotogenieke naaktfotografie   Een modellencarrière in de erotische industrie   Het is mogelijk om alleen te poseren voor lingerie   model worden voor de webcam is ook mogelijk  
sier jij binnenkort de cover van onze website
Home | Over ons | Model worden | Contact | Twitter